Documento sin título
















CASAL DIES 22 i 23 DE JUNY 2017



Casal dels dies 22 i 23 de Juny

Hola família,


Aquest any entre el CASAL DE TARDES DE JUNY i EL CASAL D'ESTIU queden els dies 22 i 23 DE JUNY . Per això, l'equip del Casal de Porqueres estem preparant un CASAL especial per aquests 2 dies activitats pensades per a totes les edat,s des de nens i nenes de P3 fins a 6è. Com sempre amb la garantia de diversió assegurada.



ACTIVITATS


Ja tenim algunes activitats previstes, adaptades a les diferents edats dels participants.

Jocs, sortides a places i parcs propers, jocs al Pavelló d'Esports, espai de ludoteca, ...

En totes elles la diversió està garantida.



DATES


Dies 22 i 23 de Juny



HORARIS


- Casal Matí (de 9h a 13h).

 


- Totes les dates i horaris estan supeditats a un mínim de participants.



LLOC


L'entrada i sortida del casal es farà al Pavelló



EDATS


Nascuts del 2005 al 2013 (P3 a 6è)



PREUS:


2 dies Casal Matí (9h a 13h) .......... 16,- €

 


INSCRIPCIONS


Podeu fer-les a partir del dia 23 de Maig fins al 3 de Juny a l'apartat INSCRIPCIONS del CASAL 22/23 JUNY d'aquesta web.




PAGAMENT


El pagament s'ha de fer en efectiu al Pavelló de Porqueres abans del dia 3 de Juny. Cal portar el resguard de matrícula (les dues fulles impreses després de fer la inscripció).



PROBLEMES MÈDICS


A més de fer constar qualsevol problema mèdic a l'apartat d'observacions de la inscripció, seria convenient portar una comunicació per escrit als responsables del casal.



DRETS D'IMATGE


Durant el casal es poden fer fotografies i gravacions de vídeo de les activitats per ser utilitzades i publicades en documentació web o altres. Els Tutors es donen per informats i donen el seu consentiment per tal que les dades personals s'incorporin a la corresponent base de dades de l'Organització del Casal autoritzant-ne el tractament i la utilització de les mateixes en relació a les activitats que programi la dita Organització, així com a l'oferiment publicitari i de contractació de serveis oferts per la mateixa Organització en la forma i límit de la llei 15/1999, de 13 de desembre. En cas de no conformitat cal que desmarqueu la cel·la corresponent del formulari d'inscripció i ho comuniqueu per escrit.



MÉS INFORMACIÓ


A l'apartat CONTACTA d'aquesta web atendrem tots els vostres dubtes



Documento sin título
Documento sin título

contador de visitas para web

Disseny web: joan@casalesportiu.com